Idrettens dag - Isak fikk pris

Postet av Thorleif Rustad den 7. Sep 2021


Søndag 5.september var det klart for Hof ILs årlige arrangement Idrettens dag. Her fikk våre idrettsgrupper vist frem sine aktiviteter som store og små fikk prøve. 

Om lag 70 barn ble premiert for å ha deltatt på minst 5 aktiviteter.  Med foreldre og andre i tillegg var det nok nærmere 200 personer som hadde tatt turen til Hofhallen denne varme septembersøndagen.



Knut J. Johnsens idrettspris ble delt ut. I år var det langrennsgruppa som hadde nominert Isak Gurrik til prisen. Fra nominasjonen kan vi lese følgende:
"I år tildeles Knut Johnsens idrettspris en person som er født og oppvokst i bygda.  Idretten som etter hvert skulle vise seg å bli din idrett, har du vært med på siden du var 9-10 år. Du har aktivt vært med på treninger og er det fortsatt. Samlinger har det vært mange av opp gjennom årene; helge-samlinger rundt på østlandet og dag-samlinger i nærmiljøet. Renn, skikarusell, klubbmesterskap har du også deltatt i, klubbmester i 2018 og 2019. Etter hvert begynte du som hjelpetrener og trener i gruppa. Deltakelsen på Grasrottrenerkurs med Marit Bjørgen i Svarstad gav deg en god basiskunnskap i din rolle som trener. Det skal sies at det var stor stas for både deg og de andre som deltok, at det faktisk var Marit Bjørgen-Legenden, som dukket opp og holdt kurset akkurat den kvelden. Om de andre i gruppen er samme alder eller mange år yngre, det bryr deg ikke. Du snakker like godt med alle, i alle aldre og ser alle. Noen har nok sett opp til deg av de yngre deltakerne opp gjennom årene! Du er blid, motiverende og stiller alltid opp når du blir spurt om å delta eller lede, dersom det ikke er brøyting eller gårdsarbeid som er helt nødvendig! Som i dag da du leder barn trygt gjennom utprøving av rulleski. Takk Isak Gurrik, for din deltagelse på utallige treninger ute på ski og med joggesko, styrketrening og etter hvert som trener! Vi håper du kommer til å fortsette din deltagelse i Hof IL og langrennsgruppa også i årene som kommer"


- En meget fornøyd prisvinner, Isak Gurrik. Sammen med en like stolt bestefar, Arnulf Gurrik, som er Æresmedlem i Hof IL.

Idrettsmerkekomiteen var også på plass. ifølge Øyvind Brekke var 22 stk. som begynte på idrettsmerkeprøvene på søndag. 


Hofløpet ble også arrangert. 52 deltakere stilte til start.
Resultatliste finner du her: Hofløpet (hof-il.no) 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.