Idrettens dag - Ludvig mottok Knut J. Johnsens idrettspris

Postet av Hof IL den 5. Sep 2023

Søndag 3.september var det klart for Hof ILs årlige arrangement - Idrettens dag. Her fikk våre idrettsgrupper vist frem sine aktiviteter som store og små fikk prøve.

BUA stilte også med div. utstyr som kunne prøves.

Som alltid på idrettens dag ble Knut J. Johnsens idrettspris delt ut. I år var det fotballgruppa som hadde nominert Ludvig Sveen-Larson til prisen. Fra nominasjonen kan vi lese følgende:

Årets vinner av Knut Johnsens idrettspris har en inspirerende holdning og vinneren viser stor styrke i å møte motgang. Vinneren har opplevd en lang rekke utfordringer. Like før seriestart i 2022 røk vinneren korsbåndet og måtte gjennomgå en operasjon.

Dette var utvilsomt en stor skuffelse for vinneren, men vinneren lot ikke motgangen knekkes. Vinneren har trent hardt og dedikert for å komme tilbake til idretten, og i mai i år var vinneren endelig klar. Selv om vinneren kun fikk noen få innhopp, var gleden stor.

Dessverre var Vinneren uheldig og falt på sykkelen, og dette førte til at skaden i kneet til vinneren ble slått opp igjen (med forverring.) Vinneren har nå havnet på sidelinjen igjen, men i stedet for å gi opp viser vinneren en utrolig styrke og vilje til å fortsette å bidra til fotballgruppa. vinneren tar på seg oppgaven som dommer for de yngre lagene og fungerer som en rollemodell for dem. vinneren holder motet og humøret oppe til tross for skuffelsen over å ikke kunne spille selv.

Vi beundrer vinnerens positive innstilling og evne til å håndtere motgang på en så imponerende måte. Vinneren er alltid blid og støttende overfor sine lagkamerater, og vinneren sprer en viktig energi og optimisme i hele gruppa. Vinneren er en ekte rollemodell for oss alle når det gjelder å takle perioder med motgang i idretten.

Vinneren fortjener anerkjennelse for sin utholdenhet, positivitet og evne til å inspirere andre. Vi har dyp medfølelse for vinnerens skade, men vi er også sterkt imponert over vinnerens holdning og vilje til å fortsette å bidra til laget til tross for utfordringene vinneren møter.

Hofløpet ble også arrangert denne søndagen - med rekordmange deltakere. Rundt 120 deltakere stilte til start. Resultatlisten finner du her: Hofløpet 2023Idrettens dag

Postet av Hof IL den 27. Aug 2023Allidrett

Postet av Hof IL den 26. Aug 2023


Hof IL starter opp med Allidrett. Gjennom sesongen får barn i alderen 6 til 12 år mulighet til å prøve de forskjellige idrettene våre grupper arrangerer. I tillegg har vi med Hof golfklubb på laget.

De to første onsdagene er det Hof golfklubb som har "ballen". Møt opp ved Klubbhuset til Hof golfklubb. Adresse: Kopstadlinna 12.

Terminliste frem til jul med oppmøtesteder finner du her: Allidrett program 23-24

Tilbudet er gratis!Klubbkveld

Postet av Hof IL den 26. Aug 2023Innsatspokalen tildelt #fotballyst

Postet av Hof IL den 15. Mar 2022


Hvert år deler Hof IL ut Grete og Johan Lysakers innsatspokal. Pokalen er en vandrepokal og har «vandret rundt» blant ildsjeler, utøvere, tillitsvalgte, trenere og lag siden 1984. Mottaker er en som gjennom det foregående år har gjort en ekstra innsats for idrettslaget eller prestert spesielt godt i sin idrett.

Det er hovedstyret som velger kandidat etter nominasjon fra gruppene. I to år har aktiviteten i idrettslaget lidd under Koronaen. For 2020 ble ikke pokalen delt ut. 
Men for 2021 hadde vi igjen funnet en god kandidat, og det var ingen tvil om at disse to gutta fortjener en påskjønnelse for sin innsats!

Leder Eira Weseth delte ut pokalen til Jan Roar Jensen og Audun Follerås. 

Følgende beskrivelse ble gitt for tildelingen:


I Hof idrettslag har vi to personer som bidrar sterkt til å holde barn og unge i aktivitet. Begge har i mange år gjort en uvurderlig innsats for fotballen i Hof il. Det er umulig å bare nominere en av dem fordi dette tospannet har samarbeidet en rekke år som trener og lagleder for flere lag. De har tatt initiativ og startet opp nye jente- og guttelag etter hvert som barna blir gamle nok, arbeidet en årrekke i fotballstyret og nå vært sentrale i etableringen av Fotballyst. I tillegg har de begge deltatt i utallige dugnader på og ved banen, og vært nesten kontinuerlig tilgjengelig og positive når det har vært behov for å løse praktiske utfordringer og logistikkoppgaver i forbindelse med kamp og trening.


Selv skriver fotballgruppa dette om #forballyst

Hof il har en liten fotballgruppe med mange engasjerte foreldre som ønsker barna en sunn hverdag og et godt fotballtilbud. Ideen om fotballyst ble født under en EM kamp i en garasje i Hof, det ble diskutert hvordan vi kan bidra positivt til å trekke ungene vekk fra en passiv tilværelse foran skjermen. Styret i fotballgruppa fulgte raskt opp med å videreutvikle prosjektet som vi nå vil dele med hele Norge. Målsetningen er å få barn og unge til å ta med seg ballen på løkka istedenfor å sitte inne foran skjermen. Om vi i Hof kan få med oss 80 unger, så må Norge kunne mangedoble det. Vi kaster oss ut i det, og med støtte fra Norges fotballforbund er det gledelig å kunne gi bort flott premie og opplevelse til 10 tilfeldige vinnere. Vi er spente, og gleder oss til mange registreringer og trekning. Om idrettslaget får et overskudd, vil midlene bli brukt til å videreutvikle prosjektet og bygge opp lokale fotballtilbud. Vi krysser fingrene for at hele Norge vil være med på festen! Vi gleder oss.

2022 planlegges i disse dager.

Vi ser for oss 8-9 uker med fotballaktiviteter. Drakter og billetter i potten i år som i fjor.

DNB har blitt hovedsponsor. Dette kommer godt med i planene til fotballyst.

Lurer dere på hva fotballyst er gå inn på www.fotballyst.no

Klikk her for å lese mer om innsatspokalen - og se de tidligere tildelingene

VI GRATULERER!