Last ned Intersports fordelsapp

Postet av Hof IL den 3. Nov 2021

I forbindelse med at Intersport Holmestrand og Intersport nasjonalt forsterker klubbsatsningen ønsker de å komme i gang med et bedre system for rabatter, loggføring og fordeler for kunder.

Intersport har nå lansert en app som enkelt kan lastes ned og vise frem i butikken for å få fordelene som medlem i klubben.

Vi har troen på at dette gjør det enklere for oss alle når det gjelder klubbsalg i tillegg til at det er et mer moderne og profesjonelt system enn tidligere.

Når du har lastet ned appen på din telefon legger du inn Hof ILs klubbkode: HOFIL

Her finner du en enkel veileder for hvordan å sette opp appen med klubbkode:
Klubbkode.pdf

NÅ FYLLER VI HOFHALLEN!

Postet av Hof IL den 26. Sep 2021

Hurra! Endelig kom gla'meldingen. Bort med meter'n, avstandsmarkeringer, protokoller, registrering og antallsbegrensninger av publikum. Vi er veldig nærme en normal hverdag.

Det betyr at nå kan vi igjen fylle tribunene i Hofhallen for å se på spennende håndballkamper.

MEN HUSK: Er du syk holder du deg hjemme.

Her kan du lese hva idrettsforbundet skriver om gjenåpningen:
 Norsk idrett jubler for full gjenåpning (idrettsforbundet.no)

I tabellen under finner du oversikt over Hoflagenes hjemmekamper i høst. Gutter 14 laget fra Holmestrand har et stort innslag av våre Hof-gutter. Så her er det bare å møte opp i hallen og heie på Hof og Holmestrand!

VI SES I HOFHALLEN!

Oversikt over kamper i Hofhallen, endringen kan forekomme. Klikk på bildet for å gå til banedagboka.

Turngruppa trenger trenere

Postet av Hof IL den 23. Sep 2021

Turngruppa vår trenger nye trenere. Vi er redd for at deler av tilbudet vårt ikke kan fortsette dersom vi ikke får tak i trenere. Er du interessert, eller bare har spørsmål om hva det går ut på? Ta kontakt i dag - på epost eller telefon.

Kjenner du noen som kan være aktuelle? Tips de om oss!

Treningstider - høsten 2021

Postet av Hof IL den 7. Sep 2021

Endelig er trenerkabalen på plass. Vi starter opp i Hofhallen tirsdag 7.september med følgende treningstider:

kl.17.00-18.00 - 0-5 år foreldre og barn
kl.17.00-18.00 - 5-8 år
kl.19.00-20.00 - 9-11 år
kl.19.30- 21.00 - 12- 15 år

Ved endring i tidene vil du finne oppdaterte tider her:

Treningstider (hof-il.no)

Premier og utmerkelser på Årsmøtet i kveld!

Postet av Hof IL den 10. Mar 2020

Vår eminente sekretær, Thorleif Rustad, og Turngruppa's trener og styremedlem, Merete Smidsrød, fikk begge utmerkelse for sin innsats gjennom 10 år! 🎉

Merete Smidsrød mottok Grete og Johan Lysakers innsatspokal for 2019 🏆Hun mottok prisen for et godt arbeid i Turngruppa, ved å starte opp og drive gruppa for de aller minste, og sim styremedlem gjennom 10 år.🌹

Madelen Bringaker fra Turngruppa ble overrekt utmerkelse fra Vestfold Gymnastikk og Turnkrets.🏆