Innebandy forsøker igjen....

Postet av Thorleif Rustad den 23. Mai 2019
Innebandygruppa i Hof IL har siden 2017 ikke hatt noen aktivitet. La oss gjøre et forsøk på å starte opp igjen!

Fra høsten 2019 starter vi opp med trening på  onsdager fra 2000 til 2200 i Hofhallen.

Tilbudet er tenkt for alle - ung som gammel - kvinne og mann. Ingen krav til nivå - her er det lystbetont trening som står i fokus. Har du vært med tidligere og savner å spille innebandy? Eller er innebandy noe nytt du kunne tenke deg å begynne med? Her er det plass til alle, uansett forkunnskaper. 

Har du lyst til å prøve? I gruppa  "Hof innebandy" på Facebook vil det bli lagt inn mer informasjon etter hvert. Dersom du kunne tenke deg å bli med, så meld deg inn i den gruppa og legg inn en kommentar så vi kan se om det kan være interesse for tilbudet. Det ligger ingen forpliktelse i dette, kun for å få en pekepinn på om det vil dukke opp nok folk til at det lar seg gjennomføre. Spørsmål kan også sendes post@hof-il.no


Få med deg en venn - puss støvet av innebandykølla di og møt opp på trening til høsten!

PS: Det finnes noe låneutstyr dersom du ikke har.
Sesongstart - Innebandy

Postet av Thorleif Rustad den 16. Aug 2016

Innebandytrening starter opp igjen i Hofhallen onsdag 24.august kl 20-22.

Vi ønsker oss flere spillere. Har du lyst til å prøve så er det bare å møte opp. Vi har noe utstyr til utlån. Treningen er uformell med en hyggelig tone. Du trenger ingen forkunnskaper om innebandy for å være med - kun et ønske om å få trent litt og en dose godt humør!

Kontaktinformasjon til innebandygruppa og annet finner du på innebandysidene.

Velkommen!


3 Kommentarer

Innebandytrening avsluttet.

Postet av Thorleif Rustad den 12. Mai 2016


Innebandytrening er avsluttet for sesongen.

Grunnet dalende oppmøte på treningene i det siste er innebandytreningen på onsdager i Hofhallen avsluttet. Vi starter opp igjen til høsten og da ønsker vi oss flere nye spillere på alle nivå. Vi har også noe utstyr til utlån dersom du ønsker å prøve. Velkommen til en ny sesong høsten 2016!VI SØKER DEG!

Postet av Thorleif Rustad den 29. Jan 2016

Har du lyst til å spille innebandy? Da har du kommet rett. Vi trener i Hofhallen hver onsdag kl 2000-2200. Her kan alle delta, uavhengig av form eller ferdigheter. Det viktigste er å ha det moro og få trent litt samtidig. Vi har køller til utlån, du trenger kun joggesko beregnet for innebruk.
Lurer du på noe så kontakt noen i styret.

VELKOMMEN!


1 Kommentar